Consultancy

Ontdek ons aanbod onderaan

[

scroll

Flexibel en duurzaam

Met Winger-consulting kies je voor coaching op maat, duurzame strategie en een klankbord dat klaarstaat voor elke vraag.

LinkedIn consulting op maat

Om zeker te zijn dat je bedrijf klaar is voor de toekomst en bouwt op een doordacht plan, kies je naast hybride opleidingen en expert marketing services ook voor strategische ondersteuning.

Met coaching, consultancy en een ervaren klankbord dat steeds voor je klaar staat, til je je strategie naar een hoger niveau.

LinkedIn

Met coaching op jouw maat stel je je strategie op en bouw je je branding uit met diepgaande begeleiding. Je groeit als strateeg en ondernemer, en maakt doelgerichte beslissingen waar je nog jaren uit put.

Sales-Marketing

Een onderbouwde strategie is complex. Wil je zelf duurzame resultaten opleveren? Dan is strategische LinkedIn-consulting wat je zoekt. Je leert je strategische inzichten toe te passen op je LinkedIn-gebruik voor de beste resultaten.

Recruitment

Op zoek naar algemeen advies en antwoord op je marketing-vragen? Dan krijg je een luisterend oor voor al je vragen. Of je nu LinkedIn-consulting, sales en marketing services of recruitment nodig hebt, we putten uit jaren ervaring om op elke vraag een onderbouwd antwoord te bieden.

Niet zeker wat je nodig hebt? Krijg dan vrijblijvend advies en bouw vandaag aan morgen.

Wie zijn onze consultants?

Tom Baeten

Tom Baeten

Sales & marketing consultant

Tom Baeten is een sales en marketing professional met meer dan 25 jaar ervaring op de teller. Vanuit zijn ervaring als gebruiker, zijn kennis als Sales en Marketing specialist en als rasechte netwerker deelt hij nu sinds enkele jaren zijn expertise. Tom’s aanpak brengt je terug naar de basis van wat belangrijk is bij het vastleggen van je strategie en het maken van concrete plannen. Geen blabla en loze beloftes, maar advies dat zijn effectiviteit in de praktijk bewezen heeft bij meerdere klanten.

tom@wingeracademy.be

Valerie Deweirdt

Valerie Deweirdt

HR consultant

Valerie startte haar loopbaan binnen rekrutering en selectie en na enkele jaren ging ze aan de slag als HR consultant om zo haar expertise te verbreden. Ze werd opgeleid tot Certified Competency Assessor en ondersteunde heel wat organisaties in het selecteren van de juiste kandidaat. Zo heeft ze heel wat HR professionals opgeleid in het voeren van selectiegesprekken. Valerie deelt haar kennis en ervaring rond het gebruik van LinkedIn in de wereld van HR.

valerie@wingeracademy.be

Onze tevreden klanten

Onze blog

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties & hoe jij hierop kan inzetten via LinkedIn  Wanneer iemand ‘tegels, natuursteen, parket’ zegt, roep jij wellicht luidkeels ‘Impermo’. Bij anti-roos shampoo komt het bekende merk ‘Head & Shoulders’ waarschijnlijk meteen in je op....

Lees meer