Slide 1

Investeer in een duurzame organisatie.

Bouw op onze expertise voor
LinkedIn®
HR
Sales
Marketing
Slide 1

Investeer in een duurzame organisatie.

Bouw op onze expertise voor
LinkedIn®
HR
Sales
Marketing

Een slimme strategie voor een sterke koers

Duurzaam ondernemen is uitdagender dan ooit: geschikte medewerkers aantrekken en behouden, activerende marketing voeren in een digitale wereld, algoritmes overwinnen en een wervend profiel uitbouwen.

Onze coaches staan je bij met hun jarenlange expertise. Zo kan jouw organisatie future-proof vooruit.

LinkedIn®

Een sterk profiel op LinkedIn® levert enorm veel winst op. Ons team ondersteunt je met je LinkedIn®-strategie. Reken op intensieve begeleiding en een ROI om u tegen te zeggen.

Sales & Marketing

Je onderneming profileren als dé gedroomde partner, een sterk netwerk uitbouwen, verkopen, … We tekenen samen met jou een sales- en marketingstrategie uit waarmee je echt resultaat boekt.

Recruitment

Je medewerkers doen je organisatie werken. Met een doordachte hr-strategie trek je de juiste mensen aan en bouw je aan een krachtig employer brand. Benieuwd hoe je recruitment op LinkedIn® aanpakt?

Klaar om een niveau hoger te stijgen? Let’s talk!

Winger Academy to the rescue

Tom Baeten

Sales & marketing consultant

Tom Baeten is een sales en marketing professional met meer dan 25 jaar ervaring op de teller. Vanuit zijn ervaring als gebruiker, zijn kennis als Sales en Marketing specialist en als rasechte netwerker deelt hij nu sinds enkele jaren zijn expertise. Tom’s aanpak brengt je terug naar de basis van wat belangrijk is bij het vastleggen van je strategie en het maken van concrete plannen. Geen blabla en loze beloftes, maar advies dat zijn effectiviteit in de praktijk bewezen heeft bij meerdere klanten.

tom@wingeracademy.be

Deze klanten lieten zich opleiden tot ware LinkedIn® Experts

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

Misleiding op LinkedIn®

Misleiding op LinkedIn®

LinkedIn® wil bekend staan als een professioneel netwerk waar gebruikers hun personal branding en netwerken kunnen opbouwen al dan niet door waardevolle content te delen. Echter, net zoals bij elk ander platform, is LinkedIn® niet immuun voor misleiding en oneerlijke...

Lees meer
Eerste hulp bij LinkedIn®-problemen

Eerste hulp bij LinkedIn®-problemen

Moet je ineens een e-mailadres invullen bij een connectieverzoek? Of nog lastiger: werd je account geblokkeerd? Zit je met twee bedrijfspagina’s die je wil samenvoegen? Heb je plannen om een podcast te starten op LinkedIn®?Ik overloop hieronder enkele veelvoorkomende...

Lees meer
Follow us on Social Media