Slide 1

Investeer in een duurzame organisatie.

Bouw op onze expertise voor
LinkedIn
HR
Sales
Marketing
Slide 1

Investeer in een duurzame organisatie.

Bouw op onze expertise voor
LinkedIn
HR
Sales
Marketing

Een slimme strategie voor een sterke koers

Duurzaam ondernemen is uitdagender dan ooit: geschikte medewerkers aantrekken en behouden, activerende marketing voeren in een digitale wereld, algoritmes overwinnen en een wervend profiel uitbouwen.

Onze coaches staan je bij met hun jarenlange expertise. Zo kan jouw organisatie future-proof vooruit.

LinkedIn

Een sterk profiel op LinkedIn levert enorm veel winst op. Ons team ondersteunt je met je LinkedIn-strategie. Reken op intensieve begeleiding en een ROI om u tegen te zeggen.

Sales & Marketing

Je onderneming profileren als dé gedroomde partner, een sterk netwerk uitbouwen, verkopen, … We tekenen samen met jou een sales- en marketingstrategie uit waarmee je echt resultaat boekt.

Recruitment

Je medewerkers doen je organisatie werken. Met een doordachte hr-strategie trek je de juiste mensen aan en bouw je aan een krachtig employer brand. Benieuwd hoe je recruitment op LinkedIn aanpakt?

Klaar om een niveau hoger te stijgen? Let’s talk!

Tom en Valerie to the rescue

Tom Baeten

Sales & marketing consultant

Tom Baeten is een sales en marketing professional met meer dan 25 jaar ervaring op de teller. Vanuit zijn ervaring als gebruiker, zijn kennis als Sales en Marketing specialist en als rasechte netwerker deelt hij nu sinds enkele jaren zijn expertise. Tom’s aanpak brengt je terug naar de basis van wat belangrijk is bij het vastleggen van je strategie en het maken van concrete plannen. Geen blabla en loze beloftes, maar advies dat zijn effectiviteit in de praktijk bewezen heeft bij meerdere klanten.

tom@wingeracademy.be

Valerie Deweirdt

HR consultant

Valerie Deweirdt startte haar loopbaan binnen rekrutering en selectie en na enkele jaren ging ze aan de slag als HR consultant om zo haar expertise te verbreden. Ze werd opgeleid tot Certified Competency Assessor en ondersteunde heel wat organisaties in het selecteren van de juiste kandidaat. Zo heeft ze heel wat HR professionals opgeleid in het voeren van selectiegesprekken. Valerie deelt haar kennis en ervaring rond het gebruik van LinkedIn in de wereld van HR.

valerie@wingeracademy.be

Deze klanten lieten zich opleiden tot ware LinkedIn Experts

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

De toekomst van werving en selectie

De toekomst van werving en selectie

Hoe personalisering, vaardigheden en DEI-initiatieven jouw wervingsproces kunnen veranderen. LinkedIn heeft zijn nieuwste rapport over wervingstrends uitgebracht, waarin een glimp wordt gegeven van de toekomst van rekrutering. Op basis van inzichten van meer dan 1.500...

Lees meer
Follow us on Social Media