Over ons

[

scroll

Onze visie

De toekomst is hybride, zoveel is zeker. Niet alleen heeft de digitalisering voor een evolutie gezorgd in het verkoop- en rekruteringsproces, de impact van de COVID-crisis zorgt voor een bijkomende uitdaging, met name virtual selling en recruiting.

Het oude normaal komt nooit meer terug en het is nu zaak om je organisatie én je medewerkers klaar te stomen voor deze hybride toekomst waarbij we old school face to face gesprekken zullen combineren met remote virtuele gesprekken. Dat alles gecombineerd met de impact van de digitalisering maakt dat de uitdagingen binnen organisaties legio zijn.

Het is onze overtuiging dat deze transformatie vraagt om een doordachte en duurzame aanpak.

Plan via onderstaande knop een inspirerend kennismakingsgesprek en we kijken welke oefening jouw organisatie nodig heeft om future proof te worden.

Het team

Tom Baeten

Tom Baeten

Wingman / Sales & marketing consultant

Valerie Deweirdt

Valerie Deweirdt

Wingwoman / Recruitment Consultant

Ellen De Munter

Ellen De Munter

Wingwoman

Kyle Vanlerberghe

Kyle Vanlerberghe

Wingman / Content Marketeer

Filip Plompen

Filip Plompen

Wingman / Coach

Jonas De Zweemer

Jonas De Zweemer

Wingman / Coach

Bianca Ginis

Bianca Ginis

Wingwoman / Content Marketeer

Wat anderen denken van onze services

De training van Tom was een gezamenlijke trainingssessie met onze verkopers en marketing team. De hybride manier en de balans tussen tips & details was gewoon perfect.

Thomas Vercammen
Sales Manager at Toyota Material
Handling Belgium

Ik kan Tom & Winger Academy ten zeerste aanbevelen aan diegenen die op zoek zijn naar waardevolle training & concreet advies om een hybride verkooporganisatie te worden!

Bart Verreydt
Vice President – General Manager EMEA Region O&M

Deze opleiding heeft heel wat inzichten gegeven die ons in het digitale tijdperk zal verder helpen. Bedankt hiervoor!

Gregory Nef
Sales Director Kemtex

Interessante training voor wie actief met LinkedIn aan de slag wil gaan!

Addy Rijkens
Marketing Manager Post NL

Beste LinkedIn-training ooit. Maanden na de opleiding volgen er nog steeds updates, tips & tricks en nieuwe inzichten. Absolute aanrader. 

Stef Van De Gehuchte
CEO BlueLines

De opleiding & coachings bij Winger Academy zijn zeer leerrijk. De tips & tricks tillen onze LinkedIn profielen naar een hoger niveau. 

Olivia Maes
Marketing Communications Manager Savic NV

Winger Academy tilt je LinkedIn naar een hoger niveau. Door te investeren in een sterk profiel > meer conversie, meer klanten, meer omzet. Een echte aanrader!

Ilse Criel
Contentmanager BlueLines

De (meer)waarde van een goed LI-profiel, de kracht van netwerken, de wondere wereld van LI-algoritmes wordt heel hands-on en concreet werkbaar toegelicht.

Nathalie Vermassen
Möbius Redesign

Onze blog

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties & hoe jij hierop kan inzetten via LinkedIn  Wanneer iemand ‘tegels, natuursteen, parket’ zegt, roep jij wellicht luidkeels ‘Impermo’. Bij anti-roos shampoo komt het bekende merk ‘Head & Shoulders’ waarschijnlijk meteen in je op....

Lees meer