Leer. Connecteer. Converteer.

Strategisch advies

Winger Academy ondersteunt je met advies rond LinkedIn®, hr, marketing, communicatie en sales. We bouwen een toekomstgerichte strategie uit, aangepast aan de hybride wereld. Het resultaat? Een sterke koers voor jouw organisatie.

Opleiding

Hoe profileer je jezelf als een expert? Hoe maak je ambassadeurs van je medewerkers? Hoe vind je geschikte medewerkers via LinkedIn®? Onze LinkedIn®-experten leren het je allemaal. Kies een opleiding of stel er zelf een samen.

Marketing Agency

Geen tijd of zin om het zelf te doen? Reken op onze ervaren marketeers, grafici en copywriters voor je social media en content marketing. Van LinkedIn®-ad tot volledige website, Winger Academy doet het allemaal.

Klaar om een niveau hoger te stijgen? Let’s talk!

Jouw organisatie versterken via LinkedIn®-expertise, dat is onze missie.

Mochten we er zelf niet in geloven, dan zouden we het niet doen. Wij van Winger Academy zijn échte LinkedIn®-believers. Ons enthousiasme overstijgt algoritmes. Want we zien dagelijks hoe ondernemers succes boeken door te investeren in kennis. We leiden je op, staan je bij met advies en doen het werk voor jou.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

Misleiding op LinkedIn®

Misleiding op LinkedIn®

LinkedIn® wil bekend staan als een professioneel netwerk waar gebruikers hun personal branding en netwerken kunnen opbouwen al dan niet door waardevolle content te delen. Echter, net zoals bij elk ander platform, is LinkedIn® niet immuun voor misleiding en oneerlijke...

Lees meer
Eerste hulp bij LinkedIn®-problemen

Eerste hulp bij LinkedIn®-problemen

Moet je ineens een e-mailadres invullen bij een connectieverzoek? Of nog lastiger: werd je account geblokkeerd? Zit je met twee bedrijfspagina’s die je wil samenvoegen? Heb je plannen om een podcast te starten op LinkedIn®?Ik overloop hieronder enkele veelvoorkomende...

Lees meer
Follow us on Social Media