Leer. Connecteer. Converteer.

Strategisch advies

Winger Academy ondersteunt je met advies rond LinkedIn, hr, marketing, communicatie en sales. We bouwen een toekomstgerichte strategie uit, aangepast aan de hybride wereld. Het resultaat? Een sterke koers voor jouw organisatie.

Opleiding

Hoe profileer je jezelf als een expert? Hoe maak je ambassadeurs van je medewerkers? Hoe vind je geschikte medewerkers via LinkedIn? Onze LinkedIn-experten leren het je allemaal. Kies een opleiding of stel er zelf een samen.

Marketing Agency

Geen tijd of zin om het zelf te doen? Reken op onze ervaren marketeers, grafici en copywriters voor je social media en content marketing. Van LinkedIn-ad tot volledige website, Winger Academy doet het allemaal.

Klaar om een niveau hoger te stijgen? Let’s talk!

Jouw organisatie versterken via LinkedIn-expertise, dat is onze missie.

Mochten we er zelf niet in geloven, dan zouden we het niet doen. Wij van Winger Academy zijn échte LinkedIn-believers. Ons enthousiasme overstijgt algoritmes. Want we zien dagelijks hoe ondernemers succes boeken door te investeren in kennis. We leiden je op, staan je bij met advies en doen het werk voor jou.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

LinkedIn, het professionele Facebook?

LinkedIn, het professionele Facebook?

Ik hoor de opmerking regelmatig in mijn opleidingen opduiken: “LinkedIn begint hoe langer hoe meer op Facebook te gelijken. Mensen delen er ongegeneerd hun lief en leed, waardoor het platform alsmaar minder zakelijk wordt.” Is dat zo, wat vindt LinkedIn daar zelf...

Lees meer
Alles over Influencer Marketing op LinkedIn

Alles over Influencer Marketing op LinkedIn

Onlangs had ik een boeiend gesprek met Ini, assistent-professor aan de Tilburg University, waarbij we het hadden over Influencer Marketing op LinkedIn. We bespreken alle details van het gebruik van influencers voor B2B-merken en bedrijven. Benieuwd naar ons gesprek?...

Lees meer
Follow us on Social Media