Onze diensten

[

scroll

Wat heb jij nodig?

Learning

Klaar om bij te leren?  In een Learning-traject op maat krijg je het beste van alle werelden. Leer met onze LinkedIn-consultants hoe je je organisatie een niveau hoger tilt en ontwerp samen met ons je opleiding.

Consultancy

Op zoek naar advies? Je rekent bij Winger Academy niet enkel op expert-consultancy over LinkedIn, ook in je bredere marketing-, sales- en HR-strategie bouwen we samen een future-proof aanpak uit.

Services

Besteed je het liefst elementen uit? Dan ga je het best in zee met ervaren experts. Onze consultants zijn stuk voor stuk thuis in LinkedIn vanuit hun eigen expertise. Zo reken je steeds op gespecialiseerde kennis, wat je ook wil.

Niet zeker wat je nodig hebt? Krijg dan vrijblijvend advies en bouw vandaag aan morgen.

Wat anderen denken van onze services

De training van Tom was een gezamenlijke trainingssessie met onze verkopers en marketing team. De hybride manier en de balans tussen tips & details was gewoon perfect.

Thomas Vercammen
Sales Manager at Toyota Material
Handling Belgium

Ik kan Tom & Winger Academy ten zeerste aanbevelen aan diegenen die op zoek zijn naar waardevolle training & concreet advies om een hybride verkooporganisatie te worden!

Bart Verreydt
Vice President – General Manager EMEA Region O&M

Deze opleiding heeft heel wat inzichten gegeven die ons in het digitale tijdperk zal verder helpen. Bedankt hiervoor!

Gregory Nef
Sales Director Kemtex

Interessante training voor wie actief met LinkedIn aan de slag wil gaan!

Addy Rijkens
Marketing Manager Post NL

Beste LinkedIn-training ooit. Maanden na de opleiding volgen er nog steeds updates, tips & tricks en nieuwe inzichten. Absolute aanrader. 

Stef Van De Gehuchte
CEO BlueLines

De opleiding & coachings bij Winger Academy zijn zeer leerrijk. De tips & tricks tillen onze LinkedIn profielen naar een hoger niveau. 

Olivia Maes
Marketing Communications Manager Savic NV

Winger Academy tilt je LinkedIn naar een hoger niveau. Door te investeren in een sterk profiel > meer conversie, meer klanten, meer omzet. Een echte aanrader!

Ilse Criel
Contentmanager BlueLines

De (meer)waarde van een goed LI-profiel, de kracht van netwerken, de wondere wereld van LI-algoritmes wordt heel hands-on en concreet werkbaar toegelicht.

Nathalie Vermassen
Möbius Redesign

Onze blog

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties & hoe jij hierop kan inzetten via LinkedIn  Wanneer iemand ‘tegels, natuursteen, parket’ zegt, roep jij wellicht luidkeels ‘Impermo’. Bij anti-roos shampoo komt het bekende merk ‘Head & Shoulders’ waarschijnlijk meteen in je op....

Lees meer