Leer. Connecteer. Converteer.

Strategisch advies

Winger Academy ondersteunt je met advies rond LinkedIn, hr, marketing, communicatie en sales. We bouwen een toekomstgerichte strategie uit, aangepast aan de hybride wereld. Het resultaat? Een sterke koers voor jouw organisatie.

Opleiding

Hoe profileer je jezelf als een expert? Hoe maak je ambassadeurs van je medewerkers? Hoe vind je geschikte medewerkers via LinkedIn? Onze LinkedIn-experten leren het je allemaal. Kies een opleiding of stel er zelf een samen.

Marketing Agency

Geen tijd of zin om het zelf te doen? Reken op onze ervaren marketeers, grafici en copywriters voor je social media en content marketing. Van LinkedIn-ad tot volledige website, Winger Academy doet het allemaal.

Klaar om een niveau hoger te stijgen? Let’s talk!

Jouw organisatie versterken via LinkedIn-expertise, dat is onze missie.

Mochten we er zelf niet in geloven, dan zouden we het niet doen. Wij van Winger Academy zijn échte LinkedIn-believers. Ons enthousiasme overstijgt algoritmes. Want we zien dagelijks hoe ondernemers succes boeken door te investeren in kennis. We leiden je op, staan je bij met advies en doen het werk voor jou.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

Dé LinkedIn trends voor 2024

Dé LinkedIn trends voor 2024

Nu 2024 voor de deur staat, kunnen we op basis van het voorgaande jaar concluderen dat het landschap van LinkedIn dynamischer is dan ooit. De nieuwe features vlogen ons het voorbije jaar weer om de oren. Sommige functies werden afgevoerd naar het ‘feature kerkhof’....

Lees meer
Follow us on Social Media