Leer. Connecteer. Converteer.

Strategisch advies

Naast LinkedIn-consultancy ondersteunt Winger Academy je met advies rond hr, marketing en sales. We bouwen een toekomstgerichte strategie uit, aangepast aan de hybride wereld. Het resultaat? Een sterke koers voor jouw organisatie.

Opleiding

Hoe profileer je jezelf als een expert? Hoe maak je ambassadeurs van je medewerkers? Hoe vind je geschikte medewerkers via LinkedIn? Onze LinkedIn-experten leren het je allemaal. Kies een opleiding of stel er zelf een samen.

Marketing Agency

Geen tijd of zin om het zelf te doen? Reken op onze ervaren marketeers, grafici en copywriters voor je social media en content marketing. Van LinkedIn-ad tot volledige website, Winger Academy doet het allemaal.

Klaar om een niveau hoger te stijgen? Let’s talk!

Jouw organisatie versterken via LinkedIn-expertise, dat is onze missie.

Mochten we er zelf niet in geloven, dan zouden we het niet doen. Wij van Winger Academy zijn échte LinkedIn-believers. Ons enthousiasme overstijgt algoritmes. Want we zien dagelijks hoe ondernemers succes boeken door te investeren in kennis. We leiden je op, staan je bij met advies en doen het werk voor jou.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

De toekomst van werving en selectie

De toekomst van werving en selectie

Hoe personalisering, vaardigheden en DEI-initiatieven jouw wervingsproces kunnen veranderen. LinkedIn heeft zijn nieuwste rapport over wervingstrends uitgebracht, waarin een glimp wordt gegeven van de toekomst van rekrutering. Op basis van inzichten van meer dan 1.500...

Lees meer
Follow us on Social Media