Klantencase
Toyota Material Handling

Een hybride leertraject voor LinkedIn

Bij Winger Academy begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en een op maat gemaakte aanpak nodig heeft. Toen Toyota Material Handling Belgium naar ons toe kwam met de vraag om hun sales en marketing team te leren hoe ze LinkedIn kunnen gebruiken om hun doelgroep te bereiken, hebben we een hybride leertraject ontworpen dat perfect bij hun behoeften past.

Optimaliseer uw LinkedIn-Strategie met Winger Academy! 🚀

Tijdens het hoogtepunt van de coronaperiode hebben wij, met precisie en expertise, de LinkedIn-profielen en bedrijfspagina’s van het team van Toyota Material Handling Belgium onder de loep genomen. We brachten verbeteringen in kaart die nodig waren om hun online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

Online Masterclasses Wij hebben twee interactieve online masterclasses verzorgd. Hierin hebben we de deelnemers de fijne kneepjes bijgebracht over het creëren van een onweerstaanbaar LinkedIn-profiel en het opbouwen van een netwerk vol met waardevolle connecties. Onze trainingen zijn ontworpen om de nodige handvatten aan te reiken voor het versterken van de online positie en het uitbreiden van het professionele netwerk.

Fysieke Slotsessie In de afsluitende live sessie doken we diep in de kunst van krachtige LinkedIn-content en effectieve verkoopstrategieën op LinkedIn. We hebben de deelnemers inzicht gegeven in hoe ze hun content kunnen optimaliseren om hun doelgroep niet alleen te bereiken maar ook te engageren.

Bij Winger Academy, zijn we trots dat we bedrijven zoals Toyota Material Handling Belgium mogen begeleiden in het verfijnen van hun LinkedIn-strategie. Dank voor jullie vertrouwen en de fijne samenwerking.

We zijn enthousiast en klaar om meer bedrijven te helpen hun online impact te vergroten en doelgroepen op een doeltreffende manier aan te spreken.

Ben jij klaar om jouw LinkedIn-strategie te transformeren en een onuitwisbare indruk te maken in jouw industrie? Neem dan nu contact met ons op! 

Benieuwd wat Toyota Material Handling bijgeleerd heeft?

Zin in een vrijblijvende babbel?

Goed idee! Laat je gegevens achter en je hoort van ons.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

Dé LinkedIn trends voor 2024

Dé LinkedIn trends voor 2024

Nu 2024 voor de deur staat, kunnen we op basis van het voorgaande jaar concluderen dat het landschap van LinkedIn dynamischer is dan ooit. De nieuwe features vlogen ons het voorbije jaar weer om de oren. Sommige functies werden afgevoerd naar het ‘feature kerkhof’....

Lees meer
Follow us on Social Media