Een slimme aanpak
voor LinkedIn-vacatures

We moeten het je niet zeggen: geschikte medewerkers vinden is geen lachertje. Gelukkig verdiepten wij ons in ‘Cracking the LinkedIn recruitment code’. We onderzochten hoe een vacaturecampagne een hr-succes wordt, en gebruiken onze inzichten voor jouw zoektocht naar talent.

Dit zijn onze vacaturediensten:

Creatief herschrijven van je bestaande vacatures
LinkedIn-vacatures maken voor je bedrijfspagina
Wervende LinkedIn-posts maken
Betalende advertenties maken en plaatsen
Distributiestrategie opstellen voor maximaal bereik
Rapporteren en optimaliseren van de resultaten

Een creatieve invalshoek voor je bestaande vacatures

We herschrijven je vacatures zodat ze maximaal de troeven van je bedrijf uitspelen. Dit doen we volgens onze ‘Cracking the LinkedIn recruitment code’-aanpak.

LinkedIn-vacatures voor je bedrijfspagina

We maken een vacature die we via je bedrijfspagina delen. Zo kom je in de vacatureomgeving van LinkedIn terecht, en word je gevonden door werkzoekenden.

LinkedIn-posts voor organisch bereik

We zorgen dat je organisch gevonden wordt door eerste-, tweede- en zelfs derdegraadsconnecties. Dit doen we met posts voor je bedrijfspagina én je persoonlijk profiel.

Advertenties in LinkedIn Campaign Manager

Ons content team maakt een advertentie die de aandacht van je doelgroep trekt. In overleg met jou stellen we de targetgroep voor je campagne samen.

 

De ideale mix tussen betalend en organisch bereik

Maak je geen zorgen over de distributie. Wij stellen een slimme distributiestrategie op voor organisch en betalend bereik, en verspreiden alle vacaturecontent vanuit jouw accounts.

Een rapport met resultaten en aanbevelingen

Meten is weten. We gieten de resultaten van je vacaturecampagne in een rapport en kijken of we nog ergens kunnen bijsturen en optimaliseren.

Klaar om sterke medewerkers aan te trekken? Maak een afspraak voor een videocall en we zijn vertrokken!

Zin in een vrijblijvende babbel?

Goed idee! Laat je gegevens achter en je hoort van ons.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

Dé LinkedIn trends voor 2024

Dé LinkedIn trends voor 2024

Nu 2024 voor de deur staat, kunnen we op basis van het voorgaande jaar concluderen dat het landschap van LinkedIn dynamischer is dan ooit. De nieuwe features vlogen ons het voorbije jaar weer om de oren. Sommige functies werden afgevoerd naar het ‘feature kerkhof’....

Lees meer
Follow us on Social Media