Hybride trainingen: de opleidingsvorm van de toekomst

Auteur:

Tom Baeten
september 20, 2021

De lockdowns van 2020 hebben trainingen voor professionals volledig stilgelegd. Maar tegelijk is de nood aan opleidingen voor het professionele gebruik van Linkedin exponentieel gestegen. Om tegemoet te komen aan die toenemende behoefte, ontwikkelde Winger Academy een nieuwe, unieke trainingsvorm: hybride trainingstrajecten!

Toen de eerste lockdown vorig jaar werd afgekondigd, liep onze agenda bij Winger Academy meteen leeg. Al onze trainingen vielen weg. Maar in plaats van bij de pakken te blijven zitten, grepen we deze overvloed aan tijd aan om ons aanbod te herbekijken. Het resultaat is ons nieuwe, unieke aanbod hybride trainingssessies: een uitgebalanceerde mix van online training, fysieke training ter plaatse of in een van onze coronaproof locaties, en personal coaching via video.

 

De ideale mix is er een op maat

Onze hybride trainingen worden telkens volledig op maat van de deelnemers uitgewerkt. Dit laat ons niet alleen toe om onze trainingen aan te passen aan hun persoonlijke situatie, maar ook om de theorie van onze training beter af te stemmen op hun behoeftes en vragen. 

De troeven van hybride trainingen

Het grote voordeel van deze nieuwe hybridevorm is dat we de uitgebreide theorie en praktische tips uit onze trainingen nu makkelijker kunnen spreiden. In plaats van alle theorie in één cursusdag over zich heen te krijgen, spijkeren onze deelnemers hun kennis over Linkedin nu stapsgewijs bij tijdens verschillende leermomenten. Het valt ons op dat cursisten daardoor veel meer van onze tips daadwerkelijk toepassen.

Een andere niet te onderschatten troef in deze tijden, is dat we hybride trainingen altijd volledig coronaproof kunnen organiseren, volgens de op dat ogenblik geldende gezondheidsmaatregelen. Online vanop afstand, maar ook offline.

Maar ook na de coronacrisis willen we blijven investeren in hybride trainingen. Want zo kunnen we onze cursisten de vrijheid bieden om onze trainingen te volgen zoals zij dat zelf verkiezen. In klassikaal verband om zonder afleiding te genieten van de motivatie en het sociaal contact van mede-cursisten. Of online om geen tijd te verspillen aan verplaatsingen en comfortabel in hun eigen omgeving hun kennis bij te spijkeren.

I love the strapline of his session; “it’s not the company linked-in page that matters but the one’s of the people who work and make your company!”
Winger Academy gives the right balance of practical ready to use tips & a good level of detailed insights

— Thomas Vercammen – Sales Manager – Toyota Material Handling 

 

Permanente ondersteuning

Ook nadat u een training hebt gevolgd bij Winger Academy, blijven we u trouwens ondersteunen:

  • terugkerende 1-op-1-coachings

  • klankbord voor het management

  • begeleidingstrajecten voor:

    • het opzetten van een contentstrategie en contentplan

    • ondersteuning bij de ontwikkeling van een toekomstbestendige sales-strategie en -structuur

    • de aanwerving van de juiste sales- en/of marketingmedewerker 

 

Reading material or learning material? Food for thought!

Dé LinkedIn trends voor 2024

Dé LinkedIn trends voor 2024

Nu 2024 voor de deur staat, kunnen we op basis van het voorgaande jaar concluderen dat het landschap van LinkedIn dynamischer is dan ooit. De nieuwe features vlogen ons het voorbije jaar weer om de oren. Sommige functies werden afgevoerd naar het ‘feature kerkhof’....

Lees meer
Follow us on Social Media