Klantencase
ING Nederland

Individuele LinkedIn Coaching

Bij Winger Academy begrijpen we dat verandering een constante is in de professionele wereld. Daarom hebben we een speciaal coachingstraject ontworpen om professionals te helpen hun LinkedIn-aanwezigheid te optimaliseren en hun carrière vooruit te helpen.

Toen we de kans kregen om samen te werken met ING Nederland, hebben we een op maat gemaakt coachingstraject ontworpen voor enkele teamleden. Hoewel de details van hun individuele situaties variëren, was onze missie duidelijk: hen voorzien van de tools en kennis die ze nodig hebben om hun LinkedIn-profielen te verbeteren en hun online netwerken uit te breiden.

Tijdens een online coachingssessie van negentig minuten hebben we elke persoon één-op-één begeleid om hun LinkedIn-aanwezigheid te verbeteren. De focus lag op het vervolledigen van hun profielen, het uitbreiden van hun online netwerken en het plaatsen van relevante content. In totaal hebben we vier personen gecoacht.

Bij Winger Academy zijn we er trots op dat we deze professionals van ING Nederland hebben kunnen helpen hun LinkedIn-strategie te verbeteren. We kijken ernaar uit om meer individuen en bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te versterken en hun professionele doelen te bereiken.

Wat vonden ze van de coaching?

Zin in een vrijblijvende babbel?

Goed idee! Laat je gegevens achter en je hoort van ons.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

Dé LinkedIn trends voor 2024

Dé LinkedIn trends voor 2024

Nu 2024 voor de deur staat, kunnen we op basis van het voorgaande jaar concluderen dat het landschap van LinkedIn dynamischer is dan ooit. De nieuwe features vlogen ons het voorbije jaar weer om de oren. Sommige functies werden afgevoerd naar het ‘feature kerkhof’....

Lees meer
Follow us on Social Media