Klantencase
ING Nederland

Individuele LinkedIn Coaching

Bij Winger Academy begrijpen we dat verandering een constante is in de professionele wereld. Daarom hebben we een speciaal coachingstraject ontworpen om professionals te helpen hun LinkedIn-aanwezigheid te optimaliseren en hun carrière vooruit te helpen.

Toen we de kans kregen om samen te werken met ING Nederland, hebben we een op maat gemaakt coachingstraject ontworpen voor enkele teamleden. Hoewel de details van hun individuele situaties variëren, was onze missie duidelijk: hen voorzien van de tools en kennis die ze nodig hebben om hun LinkedIn-profielen te verbeteren en hun online netwerken uit te breiden.

Tijdens een online coachingssessie van negentig minuten hebben we elke persoon één-op-één begeleid om hun LinkedIn-aanwezigheid te verbeteren. De focus lag op het vervolledigen van hun profielen, het uitbreiden van hun online netwerken en het plaatsen van relevante content. In totaal hebben we vier personen gecoacht.

Bij Winger Academy zijn we er trots op dat we deze professionals van ING Nederland hebben kunnen helpen hun LinkedIn-strategie te verbeteren. We kijken ernaar uit om meer individuen en bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te versterken en hun professionele doelen te bereiken.

Wat vonden ze van de coaching?

Zin in een vrijblijvende babbel?

Goed idee! Laat je gegevens achter en je hoort van ons.

Leesvoer of leervoer? Food for thought!

3 LinkedIn trends om in de gaten te houden

3 LinkedIn trends om in de gaten te houden

Benieuwd naar de belangrijkste trends op LinkedIn? Bekijk dan zeker onderstaande drie video’s want Jo van Webhero en onze Tom nemen je mee door drie opvallende trends zoals de opkomst van Short Form Video, de essentiële rol van kunstmatige intelligentie en hoe...

Lees meer
Nieuwe features April tot Juni

Nieuwe features April tot Juni

Als LinkedIn agency begrijpen we als geen ander het belang van het laten groeien van je personal branding, jouw netwerk en het engagement en bereik van jouw LinkedIn content. LinkedIn heeft de afgelopen maanden weer een reeks nieuwe functies gelanceerd die je daarbij...

Lees meer
Follow us on Social Media