Maak je LinkedIn® profiel-of pagina compleet met links

Auteur:

Tom Baeten
november 5, 2022

Is het jou al opgevallen tijdens het bekijken van een persoonlijk of bedrijfsprofiel op LinkedIn®? Links die leiden naar websites, video’s, pdf’s of artikelen… LinkedIn® biedt  de mogelijkheid om links en media aan je profiel of bedrijfspagina toe te voegen, door deze links krijgen andere gebruikers een beter beeld waarmee je bezig bent. Vandaag sharen wij waar je deze links kan toevoegen.

Contact

Via contactgegevens op LinkedIn® kan je verschillende contactmogelijkheden toevoegen, waaronder je e-mailadres, telefoonnummer en website. Hoe makkelijker je het de bezoekers maakt om met jou in contact te komen, hoe groter de kans dat ze dat ook daadwerkelijk doen.

 

Samenvatting

Een van de belangrijkste onderdelen op LinkedIn® is de samenvatting. Ook al heb je het onderdeel contactgegevens, sommige mensen weten dat niet altijd staan. Plaats daarom je contactgegevens of website ook onderaan in je samenvatting.

LinkedIn® heeft sinds kort de links die worden vermeld in je samenvatting klikbaar gemaakt vanuit de mobiele app. Wanneer je jouw website vermeld, kunnen profiel- of pagina bezoekers doorklikken naar jouw website. Een handige manier om meer traffic te genereren.

 Uitgelicht

Tekst is maar tekst en mensen zijn visueel ingesteld. De sectie uitgelicht is dus ideaal om je tekst aan te vullen met media. Onder uitgelicht kan je links, artikelen, bijdragen, … extra onder de aandacht brengen.

 

Ervaring

Ook bij het profielonderdeel “ervaring” kan je bij elke werkervaring relevante links en links naar media toevoegen. Het toevoegen van links en media maakt niet alleen jouw profiel visueel interessanter, maar het is ook een geweldige manier om mensen de verschillende websites te laten bezoeken en te laten zien waar je op dit moment mee bezig bent.

Door het toevoegen van deze links maak je je profiel nog vollediger en geef je er een persoonlijke touch aan. Welke links gebruik jij al op je profiel?

 

Reading material or learning material? Food for thought!

Misleiding op LinkedIn®

Misleiding op LinkedIn®

LinkedIn® wil bekend staan als een professioneel netwerk waar gebruikers hun personal branding en netwerken kunnen opbouwen al dan niet door waardevolle content te delen. Echter, net zoals bij elk ander platform, is LinkedIn® niet immuun voor misleiding en oneerlijke...

Lees meer
Eerste hulp bij LinkedIn®-problemen

Eerste hulp bij LinkedIn®-problemen

Moet je ineens een e-mailadres invullen bij een connectieverzoek? Of nog lastiger: werd je account geblokkeerd? Zit je met twee bedrijfspagina’s die je wil samenvoegen? Heb je plannen om een podcast te starten op LinkedIn®?Ik overloop hieronder enkele veelvoorkomende...

Lees meer
Follow us on Social Media