Services

Ontdek ons aanbod onderaan

[

scroll

LinkedIn voor je sales, marketing & recruitment

Wil je efficiënt je doelen bereiken?
Dat hoef je niet alleen te doen. Reken op de experts van Winger om je bij te staan van begin tot eind.

LinkedIn Service Agency

Sales, marketing en recruitment zijn essentiële, maar complexe aspecten van je onderneming. Om zeker te zijn dat je het onderste uit de kan haalt, reken je het best op services van ervaren Marketing en LinkedIn experts van Winger Academy.

Marketing services

 • Je krijgt ondersteuning bij je branding en rebranding.
  Welk verhaal vertel je? Hoe breng je je visie en missie tot leven?

 • Slim content management is de basis van je marketing. Samen verscherpen we je communicatie en messaging, en werken we een duurzame strategie uit.
 • Je in-house marketeers kunnen op onze marketing services rekenen als waardevolle aanvulling op hun eigen taken. Zo bouwen we een langdurige en vruchtbare samenwerking uit.
 • Tot slot krijg je steeds marketing services op maat die je helpen je online zichtbaarheid te verhogen en een sterke relatie met je publiek te voeden.

LinkedIn services & analytics

 • Network building helpt je de juiste mensen te vinden en met hen te connecteren, community building houdt je in contact met hen. Geëngageerde volgers die je verhaal écht begrijpen zijn de waardevolste.
 • Profile management en company page management stellen je identiteit als professional en als merk tentoon. Door de juiste elementen in de verf te zetten, haal je meer uit LinkedIn dan je denkt.
 • Bovendien krijg je ondersteuning in LinkedIn Advertising.
  Onze experts tonen je hoe je de juiste mensen bereikt via
  LinkedIn advertenties.

Neem je liever alles zelf in handen?

Ook daarbij kan je op ons vertrouwen.

Met hybride opleidingstrajecten en strategisch advies bereiden we je voor en staan we je bij terwijl je zelf alles in handen neemt.

Nieuwsgierig naar hoe we je sales, marketing en recruitment services aan jouw noden aanpassen?
Krijg dan advies op maat van onze experts.

Meer informatie over hoe wij jou kunnen versterken?

Andere tevreden klanten

Onze blog

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties

De kracht van merkassociaties & hoe jij hierop kan inzetten via LinkedIn  Wanneer iemand ‘tegels, natuursteen, parket’ zegt, roep jij wellicht luidkeels ‘Impermo’. Bij anti-roos shampoo komt het bekende merk ‘Head & Shoulders’ waarschijnlijk meteen in je op....

Lees meer